Reikihuis Emmeloord Nieuwsbrief 2022 nummer 1
  Klik op de button om deze pagina('s) te printen

In deze Nieuwsbrief...

Inleiding

Dit is Nieuwsbrief 2022-1, welkom!
Lieve Mensen,

We zijn nu twee jaar verder, en helaas is Corona nog steeds onder ons, en blijven de besmettingen, jammer genoeg, nog steeds aan de hoge kant. Ook de oorlog in ons Europa, raakt ons allemaal. De wereld is onrustig om ons heen. Veel mensen die hooggevoelig zijn hebben hier veel hinder van doordat er veel negativiteit binnen onze aura komt. Dat wij jij gelooft over jezelf, over hoe mensen zijn en het leven in elkaar steekt. We geloven wel of niet in onszelf. Je gelooft dat iets waar is pas als je het met je eigen zintuigen hebt waargenomen. Luister naar je intutie, je hoort het, voelt het en je weet het. Het is belangrijk om naar binnen te gaan in jezelf en te vertrouwen op je eigen gedachten, en ontvang dan een gevoel van kracht!

 

Terug naar boven

Reiki oefenavonden

Nu we de 1,5-meter samenleving achter ons kunnen laten, mogen we ook weer starten met de Reiki-oefenavonden. Velen van jullie hebben dat al lange tijd gemist. De Reiki-oefenavonden worden in principe gehouden op wisselende dagen. Let op de agenda op de website voor eventuele aanpassingen. Kijk daarom altijd van te voren op de website www.reikihuis-emmeloord.nl of een datum is aangepast. De kosten voor deelname aan de oefenavonden bedragen € 3,00 per avond. We starten steeds om 19:30 uur. Wel graag van te voren aanmelden (vóór 17:00 uur van die dag of eerder) als je van plan bent te komen, want vol=vol. De data van de oefenavonden zijn als volgt:

Wo 6 april 1e en 2e graad
Di 17 mei 1e en 2e graad
Ma 27 juni 1e en 2e graad--> Terug naar boven

Reiki supportlijn (healinggroep)

Als jij of iemand uit je omgeving behoefte heeft aan extra Reiki-ondersteuning dan kan men een belletje naar ons doen en wordt de supportgroep in werking gezet. We hebben de afgelopen periode weer verschillende mensen op afstand mogen ondersteunen, en allen hebben mogen ervaren dat Reiki inderdaad een geweldige ondersteuning mag zijn en dat je mag voelen wat het voor je lichaam doet. Fijn ook dat alle behandelde personen even hebben laten weten hoe hun ervaring is geweest.

Mochten er onder jullie nog mensen zijn (in ieder geval met Reiki II) die hier ook aan mee willen werken dan is een belletje naar ons voldoende om je op de lijst bij te schrijven en met nog meer energie de Reiki uit te dragen naar hen die daar behoefte aan hebben. We kunnen dringend weer een paar nieuwe ondersteuners gebruiken om de groep aan te vullen, deze is weer wat aan de krappe kant. Een dringend verzoek om hier op te reageren als je mee wilt doen!
(Het kan altijd gebeuren dat je een keer niet mee kunt doen!). Het is wel belangrijk dat als je een beroep op de supportlijn doet, ook je ervaring hiermee mee te delen (terugkoppeling heet dat), een belletje (of mailtje) is al voldoende!

We sturen altijd een mailtje voor verzoeken voor een afstandsbehandeling. Nu blijkt dat de laatste tijd niet iedereen die in de lijst staat hierop reageert. Dit werkt niet prettig voor me. Reageer altijd even k als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen. Wil op de lijst om mee te doen of er mee stoppen, neem dan altijd even contact op met mij.

We hebben het afgelopen jaar verschilende keren ondersteuning op afstand mogen geven voor mensen die ernstig ziek zijn of waren. Het geeft altijd weer voldoening mensen te ondersteunen en begeleiden in hun ziekzijn.


Terug naar boven

Activiteiten en Cursussen

 • Cursus Numerologie met Gerrit Jansen

  Het is ons gelukt om weer een cursus te plannen met Gerrit Jansen. Gerrit is iemand die met een enorme dosis humor zijn woordspelingen en wijsheden op het publiek loslaat. Daarnaast gaat hij je ook wat vertellen over je jaartrilling, je naam en geboortedatum geven inzicht over je ware zelf. Iedereen ontvang deze dag een persoonlijk consult. Dit wordt een dag waarvan je zeker geen spijt zult hebben! Er was veel vraag naar en het gaat nu wr plaatvinden en wel op zaterdag 23 april a.s. van 10:00 - 16:00 uur (inclusief lunch). Aan de hand van persoonlijke data geeft hij uitleg wat dat voor jou betekent. Altijd een inspirerende dag! In jouw persoonlijke numerologische gevens liggen je unieke vermogens en je ware levensmissie besloten. Numerologie is een practische blauwdruk voor je leven. Het helpt je je masker af te zetten en het maximale uit je leven te halen. Numerologie is voor mensen die op zoek zijn naar hun ware ik, hun talenten en levensmissie. Aanmelding is nog mogelijk! Kosten bedragen 45,00

  Cursus Reiki

  cursus Reiki 1 staat gepland op 13, 14 en 15 mei a.s. Aanmelding is nog mogelijk.

  Een cursus Reiki II staat gepland op 10-11-12 juni.

  Terug naar boven

  Kracht

  Mijn kracht, jouw kracht, onze kracht,
  Zoekend naar de zin van mij leven
  Kwam ik bij mijn diepere gevoelens
  Mijn pijn, mijn verdriet, mijn angst, maar ook mijn vreugde.

  Kan ik leren van wat mijn lijf, mijn gevoel,
  Mij te vertellen heeft, geef ik mijzelf de ruimte?
  Kracht, die mensen in zichzelf ervaren,
  Wanneer ze durven te leven, durven te delen
  Wat voorheen niet mogelijk leek, er ontstaat liefde voor het leven.

  Een hartelijke en warme Reiki-groet.

  Elly Lokhorst, Reikimaster, Plevierenstraat 2, 8301 AL Emmeloord
  Telefoon 06 4613 9459,

  Ik heb een eigen emailadres voor de praktijk: ellylokhorst0@gmail.com. Als je hieronder op mail klikt dan wordt deze al daar naartoe gestuurd.

 • Stuur een mail, Website: www.reikihuis-emmeloord.nl