Reikihuis Emmeloord Nieuwsbrief 2023 - 2
  Klik op de button om deze pagina('s) te printen

In deze Nieuwsbrief...

Inleiding

Dit is Nieuwsbrief 2023 - 2, welkom!
Lieve Mensen,

De herfst heeft weer zijn intrede gemaakt. Ik hoop dat jullie allemaal uitgerust de zomer zijn doorgekomen en hopelijk krijgen we nog een beetje nazomer. We zien om ons heen dat de in wereld veel aan de hand, en alles is onrustig. Af en toe lastig, maar waar we wel met elkaar doorheen moeten. De armoede neemt steeds meer toe en dat geeft wel te denken waar het allemaal heen gaat. Al duizenden jaren keken de mensen naar de sterrenhemel, en kwamen er zo achter dat er wonderlijke verbinding id met ons zonnestelsel en de aarde. Er bestaan veel problemen waarin je zelf vast kunt lopen, en eigenlijk niet weet hoe je het moet veranderen. Misschien zit je al een tijdje niet lekker in je vel, je voelt spanningen en onzekerheid, of continu onrust. Dan is het fijn als je met jezelf aan de slag kunt gaan. Reiki helpt jou daarbij om je probleem op te sporen en te helen. Ik ga ervan uit dat we weer een goed seizoen tegemoet mogen gaan.

 

Terug naar boven

Reiki oefenavonden

De Reiki-oefenavonden worden in principe gehouden op wisselende dagen. Let op de agenda op de website voor eventuele aanpassingen. Kijk daarom altijd van te voren op de website www.reikihuis-emmeloord.nl of een datum is aangepast. De kosten voor deelname aan de oefenavonden bedragen € 3,00 per avond. We starten steeds om 19:30 uur. Wel graag van te voren aanmelden (vóór 17:00 uur van die dag of eerder) als je van plan bent te komen, want vol=vol. Ik hoop dat er weer wat meer belangstelling mag komen voor de oefenavonden, want juist in deze hectische tijd is het belangrijk dat je verbinding hebt met elkaar als Reikifamilie, en daarmee de energie uit te dragen naar deze wereld in verdiet en nood, maar ook voor jezelf. De data van de oefenavonden zijn als volgt:

Wo 11 oktober 2023 1e en 2e graad
Ma 13 november 2023 1e en 2e graad
Do 14 december 2023 1e en 2e graadTerug naar boven

Reiki supportlijn (healinggroep)

Als jij of iemand uit je omgeving behoefte heeft aan extra Reiki-ondersteuning dan kan men een belletje naar ons doen en wordt de supportgroep in werking gezet. We hebben de afgelopen periode weer verschillende mensen op afstand mogen ondersteunen, en allen hebben mogen ervaren dat Reiki inderdaad een geweldige ondersteuning mag zijn en dat je mag voelen wat het voor je lichaam doet. Fijn ook dat alle behandelde personen even hebben laten weten hoe hun ervaring is geweest.

Mochten er onder jullie nog mensen zijn (in ieder geval met Reiki II) die hier ook aan mee willen werken dan is een belletje naar ons voldoende om je op de lijst bij te schrijven en met nog meer energie de Reiki uit te dragen naar hen die daar behoefte aan hebben. We kunnen dringend weer een paar nieuwe ondersteuners gebruiken om de groep aan te vullen, deze is weer wat aan de krappe kant. Een dringend verzoek om hier op te reageren als je mee wilt doen!
(Het kan altijd gebeuren dat je een keer niet mee kunt doen!). Het is wel belangrijk dat als je een beroep op de supportlijn doet, ook je ervaring hiermee mee te delen (terugkoppeling heet dat), een belletje (of mailtje) is al voldoende!

We sturen altijd een mailtje voor verzoeken voor een afstandsbehandeling. Nu blijkt dat de laatste tijd niet iedereen die in de lijst staat hierop reageert. Dit werkt niet prettig voor me. Reageer altijd even k als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen. Wil op de lijst om mee te doen of er mee stoppen, neem dan altijd even contact op met mij.

We hebben het afgelopen jaar verschilende keren ondersteuning op afstand mogen geven voor mensen die ernstig ziek zijn of waren. Het geeft altijd weer voldoening mensen te ondersteunen en begeleiden in hun ziekzijn.


Terug naar boven

Activiteiten en Cursussen

 • Cursus Numerologie met Gerrit Jansen

  Naar aanleiding van de laatste cursus Numerologie, is het verzoek gedaan voor een vervolg. Graag wil ik hiervoor de gelegenheid bieden, bij voldoende belangstelling. Mocht je interesse hebben neem dan even contact met mij op. Deze cursus vindt plaats op zaterdag 16 december a.s. Kosten bedragen 45,00, inclusief lunch.

  Cursus Reiki

  cursus Reiki 1 staat gepland op 27, 28 en 29 oktober 2023. Aanmelding is nog mogelijk.

  Een cursus Reiki II , dit kan eventueel ook op die data (in plaats van Reiki I) Alternatieve data is 1, 2 en 3 december.

  Terug naar boven

  Kracht

  Mijn kracht, jouw kracht, onze kracht,
  Zoekend naar de zin van mij leven
  Kwam ik bij mijn diepere gevoelens
  Mijn pijn, mijn verdriet, mijn angst, maar ook mijn vreugde.

  Kan ik leren van wat mijn lijf, mijn gevoel,
  Mij te vertellen heeft, geef ik mijzelf de ruimte?
  Kracht, die mensen in zichzelf ervaren,
  Wanneer ze durven te leven, durven te delen
  Wat voorheen niet mogelijk leek, er ontstaat liefde voor het leven.

  Een hartelijke en warme Reiki-groet.

  Elly Lokhorst, Reikimaster, Plevierenstraat 2, 8301 AL Emmeloord
  Telefoon 06 4613 9459,

  Ik heb een eigen emailadres voor de praktijk: ellylokhorst0@gmail.com.