Reikihuis Emmeloord Nieuwsbrief 2021 nummer 1
  Klik op de button om deze pagina('s) te printen

In deze Nieuwsbrief...

Inleiding

Dit is Nieuwsbrief 2021-1, welkom!
Lieve Mensen,

Informatie aangaande Covid-19

Tot nader order zijn er geen cursussen en oefenavonden in de praktijk, mede omdat de ruimte het niet toelaat dat er meerdere personen aanwezig mogen zijn.. Ook de behandelingen zijn tot in ieder geval 9 februari opgeschort. Ik meld me weer als er versoepelingen mogelijk zijn. Als de behandelingen weer mogen opstarten dan kunt u weer een afspraak maken, kosten bedragen 40,00 per behandeling.--> Terug naar boven

Reiki supportlijn (healinggroep)

Als jij of iemand uit je omgeving behoefte heeft aan extra Reiki-ondersteuning dan kan men een belletje naar ons doen en wordt de supportgroep in werking gezet. We hebben de afgelopen periode weer verschillende mensen op afstand mogen ondersteunen, en allen hebben mogen ervaren dat Reiki inderdaad een geweldige ondersteuning mag zijn en dat je mag voelen wat het voor je lichaam doet. Fijn ook dat alle behandelde personen even hebben laten weten hoe hun ervaring is geweest.

Mochten er onder jullie nog mensen zijn (in ieder geval met Reiki II) die hier ook aan mee willen werken dan is een belletje naar ons voldoende om je op de lijst bij te schrijven en met nog meer energie de Reiki uit te dragen naar hen die daar behoefte aan hebben. We kunnen dringend weer een paar nieuwe ondersteuners gebruiken om de groep aan te vullen, deze is weer wat aan de krappe kant. Een dringend verzoek om hier op te reageren als je mee wilt doen!
(Het kan altijd gebeuren dat je een keer niet mee kunt doen!). Het is wel belangrijk dat als je een beroep op de supportlijn doet, ook je ervaring hiermee mee te delen (terugkoppeling heet dat), een belletje (of mailtje) is al voldoende!

We sturen altijd een mailtje voor verzoeken voor een afstandsbehandeling. Nu blijkt dat de laatste tijd niet iedereen die in de lijst staat hierop reageert. Dit werkt niet prettig voor me. Reageer altijd even k als je niet in de gelegenheid bent om mee te doen. Wil op de lijst om mee te doen of er mee stoppen, neem dan altijd even contact op met mij.

We hebben het afgelopen jaar verschilende keren ondersteuning op afstand mogen geven voor mensen die ernstig ziek zijn of waren. Het geeft altijd weer voldoening mensen te ondersteunen en begeleiden in hun ziekzijn.


Terug naar boven

Een hartelijke en warme Reiki-groet.

Elly Lokhorst, Reikimaster, Plevierenstraat 2, 8301 AL Emmeloord
Telefoon 0527 61 52 61,

Ik heb een eigen emailadres voor de praktijk: ellylokhorst0@gmail.com. Als je hieronder op mail klikt dan wordt deze al daar naartoe gestuurd.

  • Stuur een mail, Website: www.reikihuis-emmeloord.nl